Кількість
|
Вартість
|
||
|
Багаторазовий фільтр для кави виготовлений із високоякісної нержавіючої сталі, міцної та довговічної. Конструкція із двох шарів запобігає проходженню кавової гущі та гарантує, що вона не потрапить у вашу чашку. Видаляє 99,9% кавової гущі, зберігаючи насичений смак та забезпечуючи вам чудовий кавовий досвід.
Цей металевий кавовий фільтр з нержавіючої сталі має широку надійну основу, яка ідеально підходить до більшості кавових пристосувань для заварювання кави методом пуровер.
Зроблений з турботою про довкілля! Багаторазові та безпаперові фільтри для кави залишаються безпечними для навколишнього середовища. Використання наконечника для кави з нержавіючої сталі не тільки допомагає захистити навколишнє середовище, зменшуючи відходи фільтрувального паперу, але й економить час і кошти.
Легко чистити! Наші фільтри для кави швидко промиваються. Ретельно промивайте їх кожні 3-4 тижні.
Спосіб приготування кави за допомогою металевого багаторазового фільтру:
1. Налийте невелику кількість гарячої води, щоб попередньо нагріти фільтр для кави, зачекайте деякий час, а потім вилийте воду.
2. Додайте мелену каву та помістіть пристрій на чашку чи у спеціальну посудину.
3. Налийте 10% гарячої води, щоб повністю занурити каву, дайте їй настоятися протягом 30 секунд, щоб стимулювати аромат.
4. Повільно круговими рухами вилийте решту гарячої води на каву та дочекайтеся завершення екстракції.
5. Зніміть пристрій, висипте кавову гущу, промийте фільтр і насолоджуйтесь кавою у своїй чашці.
Пуровер – це назва як пристосування, і самого способу заварювання кави (є й інші назви: дріппер, лійка, харіо). Він має кут конуса 60° та спіральні виступи на стінках усередині, спрямовані вглиб вирви. Дані виступи дають повітрю вільно циркулювати та брати участь у процесі заварювання кави.
Такий спосіб приготування ще в 1908 році придумали японці. Напій, приготований у пуровері не має осаду та дає тонкий смак з усіма нотками та перевагами того чи іншого сорту кави.