Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кава робуста Індія Cherry АА | Азія
Профіль чашки: горіх, ноти темного шоколаду, грейпфрут.
Два туза (АА) з Індії – ознака високої якості! Стовідсоткова Робуста з чудовим кремом і повним, злегка горіховим смаком зачарує любителів інтенсивного напою і тих, хто любить експериментувати. Робуста Індія Cherry АА має приємний пряний смак, часто з тонами лісового горіха. Крем щільний, високий і густий.
Кажуть, що систематичне вирощування кавових дерев в Індії було розпочато святим Бабою Буданом, який увіз сім чарівних кавових фруктів із Ємену в Індію. Кавові плантації почали процвітати в середині 19-го століття, з прибуттям британських колонізаторів.
Індійські кавові дерева ростуть в тіні, часто поруч з прянощами, такими як кориця, гвоздика, кардамон, мускатний горіх. Кавові фрукти вбирають унікальний аромат своїх сусідів. Цвітуть вони 3–4 дні білими квітами. Кожен, хто бачив цвітіння кавових плантацій, ніколи не забуде такий захоплюючий вид. Плоди збирають через 9 місяців після цвітіння, з січня по березень, виключно вручну.
При вологій обробці дефектні ягоди відокремлюються від здорових, липкий шар і оболонка відділяються в контейнерах для бродіння. Кавові зерна сушать на сонці або в печах, найчастіше по черзі. Позначення AA в назві цієї кави вказує на те, що це якісні зерна однакового розміру.