Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кава Колумбія Tolima Gaitania | Південна Америка
Безкоштовна доставка при замовленні кави на суму від 2000 грн 🚛 📦
Безкоштовний помел перед фасуванням 🔸🔸
Оптові ціни від 12 кг 💸
Профіль чашки: малина, червоний виноград, мандарин, кориця. Хороший баланс, середня щільність та текстура. Колумбія Толіма Гайтанія дає чашку з середньою цитрусовою кислотністю, збалансованою приємними фруктово-ягідними солодкими тонами, змішаними з вершковим, м'яким тілом.
Толіма – молодий колумбійський регіон, який не так давно виробляє каву, але вже отримав статус основної території кавового виробництва на заході / в центральній частині Колумбії, у самому серці Кордильєр. Гайтанія – невеличке містечко в гірській долині, оточене багатьма маленькими кавовими фермами. Розташоване воно в південній частині колумбійського департаменту Толіма (названого в честь вулкану на його території), що межує з Уіла та Каука.
Передгір'ях Північних Анд славиться своїми вулканічними ґрунтами, багатими поживними речовинами. Незважаючи на те, що з останнього великого виверження вулкана Толіма минуло 4000 років, ґрунт, який утворився в результаті, все ще вважається «молодим». У вулканічному ґрунті знаходиться багато важливих елементів, наприклад, високий рівень калію та азоту. Також в ньому присутній «бор», який важливий для клітинних стінок, створення ферментів і виробництва квітів і фруктів, тобто бор сприяє врожайності. Крім поживних речовин, сама структура вулканічного ґрунту дуже корисна та підходяща для вирощування кави. Він може вбирати й утримувати вологу, водночас сприяючи хорошому дренажу, щоб вода не накопичувалася, адже це шкодить корінню кавових дерев. Крім того, вулканічні ґрунти зазвичай знаходяться під нахилом, що також сприяє дренажу.
Гайтанія — хоч і віддалений регіон Колумбії, але дуже добре знаний у кавовому світі, арабіка звідси відома як досить складна, цитрусова та фруктова. Близько 70% цієї кави вирощує місцева корінна громада «Nasa Wesx».
Ця пропозиція від DOPPIO UA з Толіми містить усе, чого ви очікуєте від повноцінної колумбійської кави. Преміум Арабіка Колумбія Tolima Gaitania досатньо насичена, оксамитова, дещо солодка і збалансована з ніжною яскравістю, що робить чашку неймовірно приємною. Просто і смачно. Ніякої драми, просто солідний і цікавий сорт. Він не підведе вас, яким би способом ви його не готували. В альтернативних методах приготування кислинка більш виражена, але вона добре збалансована карамельною солодкістю. Додайте молоко – і отримаєте легкий і освіжаючий напій. В інших способах заварювання кислотність відчутна, але відходить на другий план, що дає змогу зосередитися на чудових смакових відтінках, яких дуже багато у цій колумбійській арабіці.
Вибираючи профіль обсмаження, ми намагаємося оптимально розкрити закладені природою особливості та переваги того чи іншого сорту, щоб кава була хороша при заварюванні будь-яким методом, тобто наша компанія є прибічниками підходу "омні обсмажки". Ціль, до якої ми прагнемо, — це збалансована, солодка чашка з апетитним тілом. Це означає пошук балансу між світлою і темною обсмажкою, розкриваючи приховані перлини аромату, укладені всередині зерна. Це означає створення кави таким чином, щоб компроміси були зведені до мінімуму, а смак був максимальним при використанні різних методів заварювання.