Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Бленд арабіки «Туркіш»

Артикул turkish_200
В наявності

Кава TURKISH – 100% арабіка, ідеальна для заварювання в турці (джезві)

Безкоштовна доставка при замовленні кави на суму від 2000 грн  🚛 📦

Безкоштовний помел перед фасуванням 🔸🔸

Оптові ціни від 12 кг  💸

Профіль чашки: горіхи, чорний шоколад, слива, карамель.

Цій каві ми надали обсмаження дещо вище середнього, щоб отримати класичний традиційний смак турецької кави: із приємною гірчинкою та мінімальною кислинкою. 

Деякі рекомендації та хитрощі приготування кави в турці:

 Якість води дуже впливає на смак готового напою. Тому краще використовувати очищену воду, з-під фільтра чи бутильовану.

 Не можна доводити каву до кипіння, досвідчені кавомани не нагрівають каву до 100 °C (максимально до +98). Адже після закипання втрачається особливий смак кави та змінюється аромат. Варто відстежити момент: коли на поверхні розпочне утворюватися пінка, а бульбашки будуть з'являться по краях турки – терміново знімайте з вогню.

 Якщо хочете отримати каву без пінки, то як тільки зняли з вогню – влийте 2-3 краплі холодної води.

 Спеції (наприклад кардамон, какао чи кориця) додадуть пікантного смаку напою. Спеції можна покласти як під час приготування в турці, так і вже у чашку.

 Деякі грумани рекомендують в турку додати також на кінчику ножа кухонну сіль (зверніть увагу, що йодована не підійде). Цей компонент повніше розкриє аромат і смак. У готовому напої смак солі відчувається не буде.

 Якщо хочете отримати міцну каву з неповторною з щільною піною – доводьте її до кипіння декілька разів. Тобто знімайте з вогню одразу, як пінка підніметься до верху і повторюйте цю 2–4 рази.

 Перед тим, як пити будь-який кавовий напій – рекомендуємо зробити ковток води кімнатної температури. Після цього рецептори очистяться і можна буде повніше насолодитися смаком.

Щодо рецепту кави по-турецькі  – їх є неймовірно багато. Ми пропонуємо Вам класичний східний варіант приготування:

1. Прогріваємо турку на вогні. 
2. Засипаємо мелену каву з розрахунку 1–2 ч. л. на одну чашку. Відразу ж на свій смак додаємо цукор (або ні).
3. Легенько прогріваємо на вогні в турці попередні інгредієнти без додавання води. Турку бажано тримати на кілька сантиметрів над вогнем і регулярно помішувати, щоб суха суміш не пригоріла.
4. Вливаємо холодну воду (90–150 мл води на одну чашку) і ставимо на маленький вогонь.
4. В процесі варіння на малому вогні помішуємо ложкою. Доводимо до кипіння, АЛЕ НЕ КИП'ЯТИМО, не допускайте, щоб напій закипів. Знімайте турку з вогню, коли коли утворюється світло-жовта пінка. 
5. Каву після заварювання не можна перемішувати, потрібно дати турці хвилину постояти, щоб осіла гуща і лише потім розливати напій по чашках.

Яку турку краще обрати?

Цей посуд має ще багато назв: джезва, срджеп, далла, обрік. Виготовляються вони з різних матеріалів, але найкраще готувати каву в мідній турці. Керамічний варіант також гарний, нюанс лише в крихкості – може прослужити не довго. Якщо турка глиняна і не покрита глазур'ю, то посуд буде вбирати запахи – в таких турках рекомендується готувати каву одного сорту. Найважливіший показник – форма. Обирайте турку схожу на кувшин, щоб дно було ширше, а горлечко – вузькіше в 2-3 рази. Конічна форма сприяє утворенню повітряної пінки, яка є ознакою гарної, тонкомолотої кави. Пінка виконує роль корка, яка робить аромат більш насиченим і яскравим, не ддає йому вивітритися.

Дякую за каву 🤗🤗🤗
Відповісти
Ця кава подобається. Купляємо не перший раз. Насичений вкус та аромат. Чудова кава.
Відповісти
Смачна кава,хороша за свою ціну.
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Упаковка
Обсмаження
160 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Характеристики
Склад 100% Арабіка (бленд)
Кислинка ◉◉◉◯◯
Насиченість ◉◉◉◉◉
Ноти / Аромат Горіхи, Шоколад, Фрукти, Карамель
Спосіб приготування У чашці, Турка

Відправка щодня у будні, Пн–Пт. Замовлення, оформленні до 16:00, відправляються у той самий день.

Вартість доставки оплачує замовник відповідно до тарифів Нової Пошти. 

БЕЗКОШТОВНА доставка на відділення НП – при замовленні кави DOPPIO на суму понад 2000 грн.

Більше інформації про доставку

  • Онлайн-оплата на сайті (WayForPay).
  • Переказ по реквізитам на карту ФОП.
  • Через касу або термінал самообслуговування.
  • Післяплата НП (лише на каву, аксесуари – передоплата 200 грн).
  • Готівкою при отриманні (самовивіз).

Повернення чи обмін товару можливі протягом 14 днів із дати покупки, за умови, що він не був у використанні, а товарний вигляд збережено. 

Щоб здійснити повернення (обмін) товару, надішліть електронного листа на адресу doppio@doppio.com.ua, де вкажіть наступні дані:

  • № і дата замовлення
  • Причина повернення (обміну)
  • Поштові та платіжні дані

Після цього ми зателефонуємо Вам для уточнення деталей.

Вгору