Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Пітчери для збивання молока

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою
Відображення:

Пітчер для молока (джаг, молочник) – аксесуар як для професійних бариста, так і для любителів готувати каву вдома.

Ви хочете створити гарну піну, щоб прикрасити свої домашні кавові напої, або бажаєте стати професійним бариста, Пікассо мистецтва латте? Деякі моделі молочників кращі для початківців, тоді як інші добре підходять для більш просунутих художників еспресо. Головне: звертайте увагу на носик, саме в ньому «вся сіль» і різниця пітчерів.

У нашому асортименті – найкращі на ринку та універсальні пітчери для молока. Вони мають міцне антипригарне покриття і ергономічний дизайн, відмінний варіант для кафе і для користування вдома.

Є дві основні навички роботи з молоком, які необхідні для кожного бариста. Це молоко на пару і арт-латте. Ці дві частини нелегко освоїти, особливо на початку, але є ключовий момент: вибрати правильний пітчер для молока.

Створення густої, гладкої піни вимагає терпіння і спритності, адже при відсутності бульбашок немає можливості робити красиві кавові малюнки.

Пітчер для молока: 4 правила вдалого вибору

  1. Розмір і форма. Професійний бариста в своєму арсеналі має пітчери різної ємності, як мінімум: 1 літр, 750 мл, 500 мл. Ці вимірювання відносяться до його повного об'єму. Якщо пітчер буде великий, а молока в ньому мало, ви не зможете вставити стімер, забезпечивши хорошу вентиляцію. Якщо ж джаг буде маленьким, а молока багато – воно розіллється в процесі взбивання.
  2. Матеріал і обробка поверхні. Радимо брати пітчер із високоякісної нержавіючої сталі, тому що він підтримує постійну температуру. Товщина матеріалу теж має значення.
  3. Носик. Хоча досвідчені бариста і професіонали зроблять ідеальні латте з будь-якого джага, але все ж певні форми носика полегшують цей процес, адже його глибина, різкість і ширина змінюють нахил піни. Ви можете вилити більше бульбашок за короткий проміжок часу якщо він округлий, або зосередитися на тонкій лінії якщо він гострий.
  4. Ручка. Пітчер для спінювання молока повинен бути зручним в руці, а його ручка не має нагріватися. Дозволяти легко маневрувати і балансувати – обов'язкове завдання цього аксесуара для бариста.

Купити пітчери для молока не проблема, проконсультуємо і підберемо потрібний варіант :)

Для досягнення найкращих результатів і збільшення терміну служби поверхні ми рекомендуємо мити джаг вручну неабразивними миючими засобами.

Вгору
,