Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Каталог товарів

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою
Відображення:

У вас є бізнес-план, відмінне розташування й ідеальне ім'я з приголомшливим логотипом, але тепер, коли прийшов час забезпечити кав'ярню усім необхідним, не знаєте, з чого почати? Ми розробили список основного обладнання для кав'ярні, щоб ви могли запустити свою роботу швидко і оперативно.

1. Кава

Першим кроком для будь-якої незалежної кав'ярні є пошук кавових зерен, які нададуть вашим напоям особливий свіжий смак, який визначить ваш бренд і лояльність гостей. У нашому асортименті представлено 6 фірмових сумішей, розроблених спеціально для кав'ярень та ресторанів, які задовольнять ваш запит своєю якістю, ціною та свіжістю. Також маємо більше 25 видів чистої арабіки для особливо вимогливих гостей і приготування фільтр-кави.

2. Еспресо-машина

Другий крок — вибрати кавоварку для еспресо, це центр всесвіту для вашої кав'ярні. Створення ідеальної кави залежить від багатьох факторів, від відмінних кавових зерен до професійної підготовки персоналу, але вибір простої та надійної у використанні еспресо-кавоварки, яка постійно готує чудову каву, є ключовим.

3. Кавомолка

Кавомолка — прилад не менш важливий, адже подрібнення зерен навіть за 10 хвилин до приготування може помітно погіршити смак. Саме свіжий помел кави дає вам доступ до багатих масел, які створюють особливий смак і аромат різних сортів. Еспрессо-кавомолки забезпечують надтонкий помел, життєво необхідний для правильної роботи кавоварок.

Наша компанія надає в безкоштовну оренду професійні кавомашини і кавомолки за умови закупівлі для роботи закладу нашої кави, це дуже зручно і вигідно.

4. Темпер і вирівнювач для еспресо

Темпер — це невеликий ручний інструмент, який використовується для стиснення мелених зерен еспресо в кошик портафільтра перед заварюванням. Перед темпером використовується вирівнювач кавової таблетки. Утрамбування мелених зерен є важливою частиною приготування ідеального еспрессо, тому що це гарантує, що зерна будуть рівномірно укладені всередині кошика.

5. Пітчер для спінювання молока

Глечики для спінювання необхідні для приготування кавових напоїв на основі молока: лате, капучино, макіато. Крім того, саме зручний носик пітчера дає бариста можливість проявляти творчий підхід, створюючи майстерні малюнки на чашці.

6. Нок-бокс

Тримайте під рукою ящик для збору використаної кави і гущі еспресо. У центрі ударного ящика є перекладина, тому ви можете легко вибити сміття з портафільтра і кошика для легкої утилізації в кінці робочого дня.

7. Мірні ложки, ваги, термометр

Правильна кількість кожного інгредієнта має вирішальне значення, тому переконайтеся, що ви придбали досить мірних ложок. Прості електронні ваги або механічні ваги для контролю порцій підійдуть для більшості невеликих кафе. Термометр для спінювання — відмінний вибір для кафе, він спеціально призначені для кріплення до пітчера, щоб допомогти в точному моніторингу температури.

8. Органайзери для витратних матеріалів і приправ

Продаж кави означає пропозицію безлічі додаткових послуг, таких як пакети з цукром, серветки, трубочки, вершки. Кількість доступного місця на стійці в вашої кав'ярні допоможе вам визначити розмір органайзера. Додавання ж контейнера для приправ на барну стійку — незаперечний плюс для зручності клієнтів.

9. Витратні матеріали для кав'ярні

Щоб видати клієнту каву потрібен не тільки стаканчик, а й багато дрібних, але від того не менш важливих елементів: мішалки, серветки, термопояс, кришечки, холдера. Ми пропонуємо широкий вибір цих товарів за приємною ціною. Крім того, погодьтеся, зручно, коли все приїжджає одночасно, а замовлення на витратні матеріали для кав'ярні можна сформувати в одній компанії, як от у нашій :) 

10. Очищувачі для обладнання: чистячі засоби для кавоварок і кавоварок

Кращий спосіб очистити вашу комерційну еспресо-кавоварку — промивати її за допомогою спеціального очищувача щовечора, що запобігає скупченню кавової гущі та масел у голівках груп і корзинах портафільтра. Це покращує якість ваших напоїв і продовжує термін служби обладнання. Також радимо щотижня замочувати портафільтр і корзини в суміші того ж очищувача і води. Очищення обладнання, що контактує з молочними продуктами, подвійно важливе. Спеціальні засоби для чищення кавоварок розроблені для розщеплення накопичень молочного білка, щоб підтримувати ваші машини в санітарному стані. У свою чергу щітки для чищення обладнання і груп кавомашини дозволяють легше видаляти стійкі плями, а також проникати в тріщини і щілини, які часто пропускаються при щоденному поверхневому чищенні.

  • Професійна кавомолка Fiorenzato F71 KE вживана
    Пробіг в описі
  • фото кава ОПТ Italian blend кава в італійському стилі 6 кг
    Артикул: classic_6
    790 грн
    Замовлення від 6 одиниць
  • Кавомолка Fiorenzato F64 E червона, вживана
    Розпродаж
    Б/в
  • Кавомолка Fiorenzato F64 E біла, вживана
    Пробіг в описі
    Артикул: Fiorenzato_F64E_white
    14 000 грн
  • Кавомолка Fiorenzato F64 E біла, вживана
    Пробіг в описі
    Артикул: 1_Fiorenzato_F64E_white
    17 000 грн
  • Топова кавомашина La Marzocco Linea, трипостова мультибойлерна
    Оренда – 6000 грн
    викуп €3200
    Оренда під каву
  • Суперавтоматична Кавоварка Jetinno JL31B
    НОВА
    −8%
    € 1200
  • Артикул: kenya_6
    790 грн
    Замовлення від 6 одиниць
  • Артикул: barista_6
    700 грн
    Замовлення від 6 одиниць
  • Артикул: santos_6
    730 грн
    Замовлення від 6 одиниць
  • фото кава Specialty coffee Колумбія Danilo Perez кава анаеробної ферментації
    скарб

    Дуже високе співвідношення ціни та якості. Та наша щира рекомендація! 

    для гурманів

    Кава натуральної або анаеробної обробки може не сподобатися поціновувачам класичного смаку, через незвичні ароматичні і смакові властивості. Ми особисто таку каву любимо і радимо, але маємо попереджати :)

    Новинка
    specialty

    SPECIALTY COFFEE — це арабіка з оцінкою чашки SCA 80+ і походженням, яке можна простежити (має надходити з певного району зі своєю індивідуальністю). Спеціальна кава, як правило, пропонує поєднання складних смаків (кислотність, гіркота, солодкість і т. д.) та широкий спектр ароматів (фруктовий, вишуканий, пряний і т. д.).

  • Артикул: crema_6
    780 грн
    Замовлення від 6 одиниць
  • Артикул: gv_mar_6
    1 060 грн
    Замовлення від 6 одиниць
  • фото кава Арабіка 100% Кенія AB
    Новинка
  • Артикул: classic_6
    790 грн
    Замовлення від 6 одиниць
  • Артикул: mexico_shg
    720 грн
    Замовлення від 6 одиниць
  • фото кава Арабіка 100% Бразилія Yellow Bourbon Sertão Farm
  • фото кава Арабіка 100% Колумбія Tolima Especial
    скарб

    Дуже високе співвідношення ціни та якості. Та наша щира рекомендація! 

    Новинка
  • фото кава Арабіка 100% Сальвадор SHG
  • фото кава Арабіка 100% Колумбія Cauca Popayan Sugarcane Decaf
    скарб

    Дуже високе співвідношення ціни та якості. Та наша щира рекомендація! 

    Новинка
  • фото кава Арабіка 100% Гватемала Antigua SHB EP
  • фото кава Арабіка 100% Індія Plantation АА
    міцна

    Сорт гарно підійде поціновувачам міцної кави з гірчинкою. Якщо Ви не любите кислинку та готуєте каву з молоком - розгляньте цей сорт при виборі кави.

  • фото кава Арабіка 100% Кенія Narok натуральна обробка
    Новинка
    Premium
  • фото кава Арабіка 100% Коста-Ріка Tarrazu
  • фото кава Арабіка 100% Ефіопія Yirgacheffe Gr2
    Premium
  • фото кава Арабіка 100% Колумбія Supremo Huila
  • La Spaziale S9 EK 3GR трьохпостова професійна кавоварка
    Оренда – 3000 грн
    Викуп – € 1600
    Оренда під каву
  • Артикул: doppio_6
    690 грн
    Замовлення від 6 одиниць
  • Артикул: amato_6
    790 грн
    Замовлення від 6 одиниць
  • Артикул: huila_6
    770 грн
    Замовлення від 6 одиниць
  • Артикул: bourbon_6
    850 грн
    Замовлення від 6 одиниць
  • фото кава Specialty coffee Колумбія Santa Monica Jairo Arcila
    для гурманів

    Кава натуральної або анаеробної обробки може не сподобатися поціновувачам класичного смаку, через незвичні ароматичні і смакові властивості. Ми особисто таку каву любимо і радимо, але маємо попереджати :)

    specialty

    SPECIALTY COFFEE — це арабіка з оцінкою чашки SCA 80+ і походженням, яке можна простежити (має надходити з певного району зі своєю індивідуальністю). Спеціальна кава, як правило, пропонує поєднання складних смаків (кислотність, гіркота, солодкість і т. д.) та широкий спектр ароматів (фруктовий, вишуканий, пряний і т. д.).

Вгору
,