Кількість
|
Вартість
|
||
|
Crema Coffee – якісна мелена вакуумована кава для приготування в домашній (ріжковій або автоматичній) кавомашині.
🔵 Середній помел.
🔵 Склад: 100% Арабіка.
🔵 Середнє обсмаження.
Для цього бленду ми власноруч обсмажуємо зерна відбірної арабіки з Мексики та Папуа Нової Гвінеї. Потім мелемо середньо, щоб Ви могли без проблем приготувати каву в домашній рожковій кавомашині. На звершення – фасуємо у вакуумну упаковку, яка допомагає надовго зберігати смак та аромат кави, але все ж рекомендуємо спожити її протягом 2-х тижнів після відкриття, щоб справді насолодити багатим смаком.
Crema Coffee – легка збалансована кава для будь-якого часу дня. Має насичений смак і високу пінку ("крема"), але разом з тим не є міцною, що забезпечується лайтовим складом – лише Арабіка. Вона не гірчить, а її кислинка (якість, притаманна найкращим сортам арабіки) тендітна та приємна. У смаку відчуваються традиційні горіхи та шоколад, легкі фруктові ноти.
Як приготувати каву в ріжковій кавомашині?
Ріжкові кавоварки отримали свою назву із-за обов'язкової наявності у них ріжка, через який в чашку наливається готовий кави. Такі кавоварки популярні завдяки якості, зручності естетичності приготування напою.
1. Налийте воду в ємність для води.
2. Наберіть мелену каву в ємність ріжка та спресуйте її за допомогою темпера, який зазвичай йде в комплекті до кавомашини. Не варто надто пресувати, адже надмірна щільність кави може завадити проливу води через неї.
3. Закріпіть ріжок в корпусі кавоварки.
4. Поставте чашку під ріжок.
5. Натисніть кнопку включення. Ви почуєте характерний шум, це вода під високим тиском подається в ріжок. Через кілька секунд в чашку поллється готовий напій.
Щодо часу приготвування – все залежить від Вашого смаку. Експерементуйте ;)