Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кава Руанда Rwanda Bourbon | SPECIALTY COFFEE у зручному форматі – дріп пакетах. У смаку можна відчути барбарис, яблуко, журавлину, шипшину, молочний шоколад.
Профіль чашки: грейпфрут, узвар, сухофрукти, сушена груша, червоні ягоди, шоколад з родзинками. Це насичена збалансована кава, яка має неймовірний смак.
- Ця кава обробляється методом Honey, що робить її смак більш насиченим та глибоким. Виражена кислинка пробуджує смакові рецептори, надаючи чашці динаміки та характеру. Обробка Honey також надає каві солодкості, що підкреслює її вишуканість та баланс.
- Метод "honey" виник завдяки унікальній техніці обробки кавових зерен. Після збору ягід кавового дерева, зерна миються, але при цьому залишається певна кількість м'якоті на їх поверхні. Цей процес створює специфічний смак та аромат, які надають каві збалансовану кислинку та солодкість, а також ця обробка має назву "honey" через липкість, схожу на мед. Таким чином, цей метод поєднує в собі переваги як митої, так і натуральної обробки кави, забезпечуючи середній рівень тіла, солодкості та кислотності.
- Руанда за останнє десятиліття стала справжнім лідером у виробництві SPECIALTY кави. Мільйонні інвестиції у нову інфраструктуру мийних станцій та лабораторій для капінгів свідчать про серйозність країни у забезпеченні виняткової якості. Кавова станція "Кіназі", заснована Абдулом Рудахунго в 2016 році, стала однією з таких успішних історій. Знаходячись в південній провінції Руанди, ця станція виробляє каву з неперевершеним смаком і ароматом, що відображає велику відданість місцевих фермерів та їх старанність.