Послуга обcмажування кави: 44 грн / 1 кг

(мінімальне завантаження ростера – 10 кг)

Фасування кави: 5 грн / пачка

Помел: 10 грн / пачка

 

Замовити зараз:

097 747 65 64

 

Чому МИ?

 Працюємо на власних професійних газових ростерах Cogen та Has Garanti.

 Розробляємо ідеальний профіль обсмажування кожного сорту для максимального розкриття смаку. Кожну партію зерна обсмажуємо чітко під Ваш профіль, відповідно до тестових зразків.

 Уся кава проходить через дестонер, тому жоден камінь не потрапить в кавомолку клієнта.

 Обсмажена кава абсолютно безпечна, адже ми дотримуємося всіх санітарно-епідеміологічних норм, наше виробництво сертифіковане.

 Надійно зберігаємо клієнтське зерно, упаковку і т. д. Ведемо прозорий облік: у будь-який момент Ви можете звірити залишки.

 Гарантуємо якість, своєчасність і чіткість виконання замовлень.

 Дотримуємося комерційної таємниці та не розкриваємо назви брендів, які обсмажують свою каву у нашому цеху.

 Постачальники бувають у нас на виробництві практично кожен день, тому Ваша сировина буде доїжджати до нас швидко і вчасно.

Наше виробництво по обсмажуванню кави пріоритетом обирає для себе якість, тому ми ретельно відбираємо поставки зеленого зерна і здійснюємо контроль готової продукції. Також ми знаємо, наскільки важливою є стабільність смаку свіжообсмаженої кави, тому контролюємо чітке виконання профайлів обсмажування і перевіряємо зерно на всіх етапах.

Пропонуємо:

– обсмаження вашої кави під Вашим брендом;

– обсмаження нашої кави під Вашим брендом;

– пакування, брендування кави Private Label.

Ми надаємо можливість клієнтам вільно обирати, як нам зручно співпрацювати: ви самостійно замовляєте каву у постачальника, а ми лише її обсмажуємо і віддаємо Вам у великих мішках чи ми робимо для Вас "під ключ" увесь цикл виробництва кави і ви отримуєте готову для продажу продукцію.

Обсмажування кави — складний процес, який включає в себе обережне нагрівання зеленої кави, щоб перетворити основні речовини, що містяться в кожному зернятку (цукор, білки, кислоти і т. д.) в чудові аромати горіхів, шоколаду, фруктів, ягід і квітів. Ми дуже уважно ставимося до кожного сорту, щоб досягти оптимального поєднання цих характеристик.

КРОК 1:

Зелена кава завантажується в ростер. Як тільки внутрішня температура повітря досягає 158°, партію опускають в обертовий гарячий барабан, щоб почати процес обсмажування.

КРОК 2:

Перші 5 хвилин партія нагрівається до температури обсмажування. Цей етап потрібно виконувати досить швидко, щоб зберегти деяку внутрішню вологу, при цьому контролюючи, щоб зовнішня сторона зерен не підгоріла. Колір кави змінюється з зеленого на жовтий, а запах — зі свіжоскошеної трави на сіно.

КРОК 3:

Наступні 5 хвилин кава зазнає змін: розвивається смак і аромат. Колір змінюється з жовтого на світло-коричневий, а запах — із сіна на випічку.

КРОК 4:

Останні 2—5 хв. (у залежності від типу кави і ступеня обсмаження) розкривається повний аромат. Приблизно на 8-9 хвилині виникає «перша тріщина» — хлопок, коли кожен зерно розширюється під тиском вуглекислого газу і водяної пари, що утворюється в результаті хімічних реакцій всередині. У цей момент внутрішній тиск падає, газ виходить, в результаті чого в зернах ідеальна температура, тиск і вологість для розвитку аромату.

Цукор і амінокислоти у каві вступають в реакцію в швидкому темпі, створюючи остаточний смак. Смак кави, обсмаженого до ступеня «середнього обсмаження», виникає в результаті карамелізації і «реакції Майяра» — дуже схожої на аромати, що виникають при смаженні м'яса на грилі. У цей період кава набуває більш темного відтінку коричневого, а аромат горіховий, какао-подібний і солодовий характер. У кожної кави є точна оптимальна температура і час обсмаження, виведені завдяки поєднанню інтуїції, багаторічного досвіду та експериментів зі сторони нашої команди обсмажувальників. 

Ми дуже відповідально ставимося до своєї справи, тому наше виробництво по обсмажуванню кави відповідає всім санітарно-епідеміологічним нормам для харчового виробництва і має всю дозвільну документацію як український виробник кави.