Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кава Танзанія АА+ Kilimanjaro | Африка
Від 6 кг – безкоштовна доставка 🚛 📦
Безкоштовний помел перед фасуванням 🔸🔸
Профіль чашки: слива, делікатний відтінок темного шоколаду та бергамоту, слабкі ягідні акценти (полуниця, ожина). Виражена винна кислинка (типова для кави африканських і аравійських сортів). У смаку також відчуваються легкі ноти томатів (умамі).
Арабіка Танзанія АА – особлива кава з Африки, наповнена кислотністю, інтенсивним смаком, повним тілом, дуже добре збалансована. Кавові зерна були вперше посаджені на схилах гори Кіліманджаро в 1900 році.
«AA» означає, що боби великі (розмір скріну — 18), це як «supremo» для колумбійської кави. Великі, щільні зерна, які переважно вирощені на високогірній півночі держави, серед субтропічних лісів в сприятливому мікрокліматі, на який впливають прохолодні вітри, що дують із озер. Арабіка з Танзанії – представниця кави з вулканічного грунту, який ідеальний для кавової промисловості. Напій виходить дивно гострий, з винною кислотністю, від середньої до насиченої. Середнє обсмажування дозволяє отримати характеристики чудового смаку і розкрити неперевершену палітру.
Арабіка з Танзанії не так поширена, як відомі африканські сорти, але дуже цінується серед гурманів, так як має характерний і незвичайний аромат. Кава Танзанія АА+ має відмінний профіль серед східноафриканських країн-виробників кави, в той же час запозичуючи певні характеристики своїх сусідів. Вона нагадує солодкість і текстуру руандської кави на заході в поєднанні з фруктами та яскравістю кенійської на північному заході.
Арабіка Танзанія АА+ доступна як в зернах, так і мелена.