Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Бленд арабіки «Туркіш»

Артикул turkish_200
В наявності

Кава TURKISH – 100% арабіка, ідеальна для заварювання в турці (джезві)

Безкоштовна доставка при замовленні кави на суму від 2000 грн  🚛 📦

Безкоштовний помел перед фасуванням 🔸🔸

Оптові ціни від 12 кг  💸

Профіль чашки: горіхи, чорний шоколад, слива, карамель.

Цій каві ми надали обсмаження дещо вище середнього, щоб отримати класичний традиційний смак турецької кави: із приємною гірчинкою та мінімальною кислинкою. 

Деякі рекомендації та хитрощі приготування кави в турці:

 Якість води дуже впливає на смак готового напою. Тому краще використовувати очищену воду, з-під фільтра чи бутильовану.

 Не можна доводити каву до кипіння, досвідчені кавомани не нагрівають каву до 100 °C (максимально до +98). Адже після закипання втрачається особливий смак кави та змінюється аромат. Варто відстежити момент: коли на поверхні розпочне утворюватися пінка, а бульбашки будуть з'являться по краях турки – терміново знімайте з вогню.

 Якщо хочете отримати каву без пінки, то як тільки зняли з вогню – влийте 2-3 краплі холодної води.

 Спеції (наприклад кардамон, какао чи кориця) додадуть пікантного смаку напою. Спеції можна покласти як під час приготування в турці, так і вже у чашку.

 Деякі грумани рекомендують в турку додати також на кінчику ножа кухонну сіль (зверніть увагу, що йодована не підійде). Цей компонент повніше розкриє аромат і смак. У готовому напої смак солі відчувається не буде.

 Якщо хочете отримати міцну каву з неповторною з щільною піною – доводьте її до кипіння декілька разів. Тобто знімайте з вогню одразу, як пінка підніметься до верху і повторюйте цю 2–4 рази.

 Перед тим, як пити будь-який кавовий напій – рекомендуємо зробити ковток води кімнатної температури. Після цього рецептори очистяться і можна буде повніше насолодитися смаком.

Щодо рецепту кави по-турецькі  – їх є неймовірно багато. Ми пропонуємо Вам класичний східний варіант приготування:

1. Прогріваємо турку на вогні. 
2. Засипаємо мелену каву з розрахунку 1–2 ч. л. на одну чашку. Відразу ж на свій смак додаємо цукор (або ні).
3. Легенько прогріваємо на вогні в турці попередні інгредієнти без додавання води. Турку бажано тримати на кілька сантиметрів над вогнем і регулярно помішувати, щоб суха суміш не пригоріла.
4. Вливаємо холодну воду (90–150 мл води на одну чашку) і ставимо на маленький вогонь.
4. В процесі варіння на малому вогні помішуємо ложкою. Доводимо до кипіння, АЛЕ НЕ КИП'ЯТИМО, не допускайте, щоб напій закипів. Знімайте турку з вогню, коли коли утворюється світло-жовта пінка. 
5. Каву після заварювання не можна перемішувати, потрібно дати турці хвилину постояти, щоб осіла гуща і лише потім розливати напій по чашках.

Яку турку краще обрати?

Цей посуд має ще багато назв: джезва, срджеп, далла, обрік. Виготовляються вони з різних матеріалів, але найкраще готувати каву в мідній турці. Керамічний варіант також гарний, нюанс лише в крихкості – може прослужити не довго. Якщо турка глиняна і не покрита глазур'ю, то посуд буде вбирати запахи – в таких турках рекомендується готувати каву одного сорту. Найважливіший показник – форма. Обирайте турку схожу на кувшин, щоб дно було ширше, а горлечко – вузькіше в 2-3 рази. Конічна форма сприяє утворенню повітряної пінки, яка є ознакою гарної, тонкомолотої кави. Пінка виконує роль корка, яка робить аромат більш насиченим і яскравим, не ддає йому вивітритися.

Ну дуже смачна кава!Навіть вибагливі кавомани щацінили смак
Відповісти
Взагалі, непогано. Але тільки один варіант обсмаження. Темне - відчутно, що трохи пересмажене, присутній запах легкої підгорілості, котрий пригнічує первинний аромат зерна. Було б непогано, щоб обсмаження "фільтр" було представлене більш широко, ніж двома позиціями.
Відповісти
Смачна кава, в міру міцна, як на мене.
Відповісти
Отличный кофе. Ароматный, насыщенный, кислинка в меру.
Відповісти
Дякую за каву 🤗🤗🤗
Відповісти
Ще 2 коментаря
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Упаковка
Обсмаження
180 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Характеристики
Склад 100% Арабіка (бленд)
Кислинка ◉◉◉◯◯
Насиченість ◉◉◉◉◉
Ноти / Аромат Горіхи, Шоколад, Фрукти, Карамель
Спосіб приготування У чашці, Турка

Відправка щодня у будні, Пн–Пт. Замовлення, оформленні до 16:00, відправляються у той самий день.

Вартість доставки оплачує замовник відповідно до тарифів Нової Пошти. 

БЕЗКОШТОВНА доставка на відділення НП – при замовленні кави DOPPIO на суму понад 2000 грн.

Більше інформації про доставку

  • Онлайн-оплата на сайті (MONOPAY).
  • Переказ по реквізитам ФОП.
  • Через касу або термінал самообслуговування.
  • Післяплата НП (лише на каву, аксесуари – передоплата).
  • Готівкою при отриманні (самовивіз).

Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 19.03.1994 року № 172, продукти харчування з нормальними термінами придатності і належної якості обміну та поверненню не підлягають.

Можливе тільки повернення продуктів харчування неналежної якості.
Увага! Ми є виробником і впевнені в якості нашого продукту, тому готові йти назустріч нашому споживачеві, відповідно всі питання і претензії будуть розглянуті індивідуально.

Правила повернення непродовольчих товарів:

  • Товар не використовувався.
  • Збережений товарний вигляд.
  • Збережена фірмова упаковка.
  • Є розрахункові документи на товар.
  • Клієнт оплачує витрати на доставку.

На підставі ст. 9 Закону України «Про захист прав споживачів» повернення товару здійснюється протягом 14 днів із моменту покупки.

Вгору