Кількість
|
Вартість
|
||
|
Купаж арабіки ESPRESSO
Безкоштовна доставка при замовленні кави на суму від 2000 грн 🚛 📦
Безкоштовний помел перед фасуванням 🔸🔸
Кава ESPRESSO – тандем колумбійської, бразильської та індійської арабік. Він порадує вас шоколадним смаком, у якому зможете легко знайти ще й солодкий присмак червоних ягід. Спочатку розкривається ніжна нота темного шоколаду, а потім смажений мигдаль. Добре збалансована кислотність і гіркота, виключно довгий післясмак – залишають чудове враження. Ви можете використовувати цю суміш еспресо у всіх способах приготування. Ми обсмажуємо нашу суміш ESPRESSO до другого креку, виходить середньо-темне обсмажування — щоб підкреслити нотки смаженості, зберігаючи тонку солодкість зерен.
Суміш арабіки – що ж складного в її виготовленні? Не втратити унікальність кожного з компонентів і при цьому знайти баланс в остаточному складі. Для кожного сорту кави потрібна певна температура, час обсмажування й інтенсивність повітряного потоку. Купаж арабіки ESPRESSO складається із зерен різних сортів, обсмажених окремо. Саме тому зерна в ній можуть бути світлішими і темнішими.
У еспресо суміші нам необхідно точно налаштувати смаки, щоб загальна композиція не була гіркою, сухою або кислою. Крім приділення особливої уваги обсмажуванню, ми подбали про те, щоб вибрати для суміші ESPRESSO особливі сорти арабіки.
- Бразильська і колумбійська арабіки з Південної Америки мають відмінний імідж у всьому світі. За кавовими плантаціями в основному доглядають дрібні фермери високо в горах. Завдяки вулканічним грунтам, довжині сонячного світла і вологості вони виробляють «оксамитову» каву: вона дещо солодка, з відтінками фруктів, шоколаду та горіхів.
- Індійська арабіка характеризується фантастичним насиченим присмаком, що нагадує шоколадний пудинг. Місцеві кавові дерева вирощуються в тіні, на більш низьких висотах, і оточені садами зі спеціями і фруктами, аромат яких вбирає у себе зерно.
Купаж арабіки – класичний варіант, який підходить для автоматичних та рожкових кавоварок, але ви можете чудово насолоджуватися тонкими нюансами, готуючи його за допомогою фільтра, у баноматі чи френч-пресі.